GO FOR FIT BESTAAT 5 jaar!

GO FOR FIT AFSLANKSTUDIO BESTAAT 5 JAAR…

In maart 2016 opende ik de deuren van de afslankstudio Go for Fit.

Al snel meldden zich de eerste cliënten voor het PowerSlim programma. PowerSlim bestaat uit koolhydraatarm en eiwitrijk eten. Het is geen lastig dieet, waardoor het makkelijk vol te houden is. 

Ik kan wel zeggen dat het succesvolle jaren zijn geweest. Ik heb ruim 200 mensen geholpen om hun streefgewicht te behalen EN te behouden. En als je je afvraagt hoeveel kilo dat dan is, dan praten we over meer dan 2000 kilo lichter.

Doordat al deze succesverhalen worden gedeeld met vriendinnen, familie, buren etc. is Go for Fit inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving Ermelo/Harderwijk/Putten.

Go for Fit en PowerSlim
Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al verschillende diëten gevolgd, maar blijf je niet op gewicht? Verval je steeds in je oude eetgewoontes?

Samen met mij als jouw coach én met PowerSlim krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven, zowel voor jou als voor je gezin. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit jij binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Wat is PowerSlim?

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Je hoeft geen punten te tellen of calorieën bij te houden. Het gaat erom dat je leert welke producten koolhydraatarm en eiwitrijk zijn, zodat je die later zelf goed weet te combineren. 

Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier! 

Laat mij jouw stok achter de deur zijn

Ik begrijp dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Bij Go for Fit hoef je het niet alleen te doen. Ik sta voor je klaar om je te helpen. Ik ben betrokken bij jouw situatie, geef je tips en voedingsadviezen en dat extra steuntje in de rug op moeilijke momenten.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang. Ik hou alle gegevens bij zodat je precies weet waar je staat. Je werkt toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik gewoon voor je klaar staan. Met een jaar lang nabegeleiding leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

Meer weten over de producten van PowerSlim? Over de voordelen, heerlijke recepten en ervaringsverhalen? Volg mij dan op Instagram en Facebook. Hier hou ik je regelmatig op de hoogte en vind je nog meer tips en weetjes.  

INSTAGRAM
FACEBOOK

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of het iets is voor jou? Neem gerust contact met me op via onderstaand formulier en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Afvallen samen met je coach