Wil je graag afvallen en heb je alles al geprobeerd?

Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren.

Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Ik besta in maart 2021 5 jaar en wie jarig is trakteert!

Iedereen die in maart, april en mei 2021 start met het PowerSlim Starterspakket krijgt een handige Mepal lunchpot cadeau t.w.v. € 14,99.

Meer weten over de producten van PowerSlim? Over de voordelen, heerlijke recepten en ervaringsverhalen? Volg mij dan op Instagram en Facebook. Hier hou ik je regelmatig op de hoogte en vind je nog meer tips en weetjes.  

INSTAGRAM
FACEBOOK

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of het iets is voor jou? Neem gerust contact met me op via onderstaand formulier en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan hieronder de video of klik HIER voor het maken van een afspraak.

Go for (F)it is centraal gelegen tussen Ermelo en Harderwijk.

 

Afvallen samen met je coach