Inloop OCHTEND / proeverij

Zaterdag 10.00 – 12.00 uur

Ben jij ook nieuwsgierig wat PowerSlim precies inhoudt en of het misschien iets voor jou is? Kom dan zaterdagochtend 16 februari vanaf 10.00 uur langs! Ons adres is Tolweg 16-8 te Ermelo (eerste verdieping).

Op deze ochtend worden al uw vragen beantwoord en hebben we een kleine proeverij. Er zullen een aantal producten liggen die je kunt proeven.

Als je weer naar huis gaat krijgt je een goody-bag vol met lekkers mee!

Besluit je na deze ochtend te starten met het programma? Dan krijg je € 20,- korting op het starterspakket als je dezelfde ochtend een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek.

Bekend van TV, RTL4 Koffietijd: (klik op onderstaande link)
http://www.koffietijd.nl/afvallen-met-powerslim-koffietijd/

WAT IS POWERSLIM?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van mij, behaal je je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spier.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases 

Fase1: Afvallen!
Dit is een strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten. ‘s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase
In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud
Als je op je streefgewicht zit, krijg je nog minimaal een half jaar gratis begeleiding om dat gewicht ook te behouden.

HOPELIJK TOT ZIENS OP ZATERDAG 16 FEBRUARI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *