3 dagen voor € 29,95

Afvallen met PowerSlim? Probeer nu 3 dagen voor 29,95.

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik wil je graag kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat mij jou ervan overtuigen dat PowerSlim anders is.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik zal jouw stok achter de deur zijn en je begeleiden naar je streefgewicht toe. En ook daarna word je nog een jaar lang gratis begeleid om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan om PowerSlim 3 dagen te proberen om daarna samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

Hoe werkt het?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt je gewogen en gemeten. Je koopt het 3-dagen pakket voor € 29,95 (met een waarde van € 45,00) en ik zie je op dag 4 weer terug. We gaan weer wegen en bespreken hoe het is gegaan.

* Besluit je om door te gaan met PowerSlim dan ontvang je € 10,00 korting op het starterspakket.

OP WEG NAAR EEN GEZOND GEWICHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *