Afslanken in 3 fasen

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Het is gericht op:

  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Fase 1:  afvallen

Dit is de actieve fase. In deze fase zal je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden, komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding). In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Fase 2:  bereik je streefgewicht

In deze fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Er wordt in beperkte mate meer normale voedingsmiddelen zoals brood en fruit aan het menu toegevoegd.

Fase 3: voorkomen jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat je voedingscoach je nog niet los! Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in deze fase gezond en gevarieerd te eten om je nieuw verkregen gewicht te stabiliseren en te behouden.

Gewichtsbehoud

Na het volgen van de 3 fasen is je gewicht gestabiliseerd en weet je nu welke producten en hoeveelheden je beter wel en niet kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven, is het vinden van de juiste balans hierbij van belang. Je kan bij ons een jaar lang gratis onder controle blijven zodat je gemotiveerd blijft en niet terug valt in je oude gewoonten.

Afvallen samen met je coach