Claudia -26 kilo

Al jaren was ik met mijn gewicht bezig. Er ging wat af, er kwam weer wat bij…. de juiste manier om voor mij een goed gewicht te bereiken kon ik niet vinden. Totdat ik via via tegen Power Slim aanliep. Ik heb een afspraak gemaakt met een coach bij mij in de buurt. Een bijzonder prettig, persoonlijk en vooral betrokken gesprek volgde en een uur later stond ik met een welkoms pakket weer buiten. Men zegt vaak dat de eerste week moeilijk is, nu…. niets van dit is waar met PS! Het concept is duidelijk, de producten zijn lekker en het allerbelangrijkste: ik had absoluut geen trek overdag waardoor mijn behoefte aan snaaien er dus ook niet was. Iedere week trouw een consult, waar ik goed werd geïnformeerd, en informatie kreeg. Ik werd steeds enthousiaster en zeker met behulp van het kookboek maakte ik het lekkerste recepten. Ik heb samen met mijn coach een streefgewicht samengesteld, en wat ben ik blij met het eindresultaat. Nooit durven dromen dat ik zoveel gewicht op een prettige, lekkere en verantwoorde manier kon afvallen!!  Ik ben ervan overtuigd dat ik dit gewicht kan behouden zonder dat ik in mijn ‘oude’ patroon val omdat ik weet wat de juiste tussendoortjes zijn en hoe ik gezond en vooral verantwoord kan eten. En het allerbelangrijkste is eigenlijk dat ik veel meer energie heb en mij fitter voel dan ooit.

Afvallen samen met je coach