Callowfit sauzen & dressings

CALLOWFIT® sauzen en dressings zijn onze nieuwe trend voor een gezonde voeding. We hebben geen vet, suiker of smaakversterkers toegevoegd. Perfecte smaak, geschikt voor elke maaltijd, voor vlees, vis of salade. Onze sauzen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals  tomaat, zout, peper en kruiden welke gekookt en gekoeld zijn.

CALLOWFIT® sauzen zien er niet alleen uit als echte sauzen en dressings, zo smaken ze ook.
Probeer ze en beoordeel zelf! Nu verkrijgbaar bij Go for Fit!!

AL HET ANDERE IS ONZIN MET SAUS EROP

Er bestaat niet zoiets als sauzen en dressings zonder vet, suiker, bijna 0 calorieën en toch met heel veel smaak… Nu wel! Maak kennis met de sauzen en dressings van CALLOWFIT®. Geen water meer op je bord of soep in je salade. De sauzen van CALLOWFIT® hebben een dikke en romige consistentie en zijn geschikt voor salades, vlees, vis of gewoon om te dippen.  Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje.

Niemand hoeft iets zonder smaak te eten. Pittig italiaans, smoky gegrild, parmezaanse kaas of een licht dille – komkommer smaakje. CALLOWFIT®sausjes en dressings kun je combineren met elke maaltijd voor een unieke en heerlijk gezonde smaak ervaring. CALLOWFIT® is de nieuwste trend in gezonde smaken.

In tegenstelling tot de traditionele sauzen en dressings gebruiken wij bij CALLOWFIT geen suiker, vet, smaakversterkers of dierlijke producten. Al onze sauzen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Verder zijn onze sauzen en dressings lactose, gluten en aspartaam vrij!

Verkrijgbaar voor € 5,50 in de smaken:
Garlic knoflook saus
Caesar style saus
Honey mustard saus
BBQ saus
Curry ketchup saus
Tomaten ketchup saus
Mayonaise
Remouladesaus
Chocoladesaus
Caramel Zeezoutsaus

Afvallen samen met je coach