Kosten PS. FOOD & LIFESTYLE

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PS. food & lifestyle Starterspakket.

Het PS. food & lifestyle starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PS. food & lifestyle maaltijden voor 7 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PS. kookboek!

De coaching tijden het PS. afslanktraject is GRATIS. Dit bij een afname van minimaal 4 producten (lees hieronder). Zonder producten wordt er een consult berekend van € 27,50 voor ongeveer 20 minuten.
De coaching bestaat uit een intake (een uur) en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

De kosten van het PS. programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase.
De minimale afname van producten zijn 4 doosjes per week. Dus minimaal 4 PS. producten per dag. Dit om zeker te zijn dat je het programma goed doorloopt en omdat de prijs van het consult en begeleiding bij de producten inbegrepen zit. De kosten komen dan op ongeveer € 75,00 per week.
De producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.
Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Afvallen samen met je coach