Coach Nancy

Nancy Heidema, PS. food & lifestyle coach

OVER MIJ

Mijn naam is Nancy Heidema, PS. food & lifestyle coach bij Go for Fit.
Door mijn jarenlange fitness achtergrond ben ik ook al jaren geïnteresseerd in voeding/beweging en met name wat voor invloed dit heeft op je lichaam. Uit eigen ervaring weet ik dat je gezondheid er met sprongen op voorruit gaat als je bewuster gaat eten. Mijn passie is dan ook om andere mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en dit vooral te behouden.

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Sinds februari 2016 ben ik gecertificeerd P.S. food & lifestyle coach (voorheen PowerSlim) en help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Mijn klanten waarderen hierbij mijn enthousiasme en mijn onvoorwaardelijke support.

Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, begeleiden en adviseren zolang je nodig vindt.

Naast dat ik PS. food & lifestyle coach ben heb ik nog meer cursussen/opleidingen gevolgd om jou beter te kunnen helpen, zoals Orthomoleculair Voedingsadviseur, Voedingscoach en Intermittent Fasting Coaching. Tevens ben ik gespecialiseerd in plantaardige voeding.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

WIL JIJ OOK MET MIJ AAN DE SLAG?
KLIK DAN HIER EN VUL HET CONTACTFORMULIER IN. 

Afvallen samen met je coach