Saskia -40 kg

Ik voelde me te zwaar, moe, futloos, schrok als ik mezelf terugzag op foto’s en wist dat er iets moest gaan gebeuren. Ik heb ervoor gekozen om af te vallen met PowerSlim omdat ik klaar was met mijn lichaam.
Ik vertelde mijn coach dat ik mijn leeftijd in gewicht wilde afvallen.
Door het per week te bekijken kwam heel langzaamaan mijn streefgewicht in beeld. Vooral het zelf maken van de weekmenu’s zorgden ervoor dat het boodschappen doen overzichtelijk bleef en makkelijk. Geen ongezonde dingen meer in het mandje.
De producten van PowerSlim zijn lekker en er is voldoende variatie om elke dag van 6 eetmomenten te genieten. Genoeg ideeën in het kookboek en op de website. En zelfs na een lange werkdag zijn de gerechten prima te maken.
Nu ben ik tevreden met mijn lichaam en geniet nog meer van het kopen van kleding. Ik kan zo veel meer leuke dingen aan, al is het soms nog even wennen dat ik een paar maten kleiner ben gegaan. Maar wat is het heerlijk om nu gewoon in een korte broek te lopen!
Mijn doel was weer te passen in een tuniek waar ik al erg lang niet meer in kon. Inmiddels ben ik ook de maat van dit tuniek voorbij. Ik bewaar hem nog wel even, hij herinnert mij aan het mooie resultaat. Wel ben ik vastbesloten om niet meer te gaan passen in dit tuniek.
Door mijn enthousiasme en het gevoel wat dit resultaat me geeft, ben ik nu bezig om ook coach te worden van PowerSlim. Ik wil heel graag andere mensen helpen en te laten ervaren hoe fijn je je kunt voelen en een stuk fitter kunt zijn.

Afvallen samen met je coach