Persoonlijke coaching

Begeleiding is heel belangrijk tijdens het programma.

Voor iedereen die zichzelf te zwaar vindt is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets te doen aan je ongewenste kilo’s. Soms voel je je onzeker, of schaam je je of ontbreekt de motivatie om het vol te houden.

Door eigen ervaring na gezonder eten en het zien van behaalde resultaten van mensen om mij heen weet ik zeker hoe belangrijk het is om weer goed in je vel te zitten. Je voelt je al snel veel zelfverzekerder en fitter. Je wordt een ander mens, een nieuwe jij! En dat verdient iedereen!

Voordat je begint hebben wij eerst een persoonlijk intake gesprek*.
We meten je startgewicht, BMI, vetmassa, spiermassa, vocht en visceraal vet. Samen bepalen we je haalbare streefgewicht en leggen we het PS. food & lifestyle programma aan je uit.

Na je eerste start-week kom je op consult* en bespreken we hoe je de eerste dagen ervaart en waar je mogelijk tegenaan loopt.
Vervolgens kom je wekelijks op consult* en zorgen we ervoor dat jij je gewenste gewicht bereikt!

*De kosten van de intake zijn gratis. De kosten van de overige consulten zijn gratis bij afname van minimaal 4 doosjes (minimaal € 70,-).  Bij geen afname van producten wordt een consult prijs van € 27,50 in rekening gebracht.

Wie zijn de coaches?

Nancy Heidema, PS. food & lifestyle coach

foto
(klik op de foto voor meer informatie)

Claudia van Strien, PS. food & lifestyle coach

foto
(klik op de foto voor meer informatie)

OVER MIJ

Mijn naam is Nancy Heidema, voedings- en leefstijlcoach bij Go for Fit.
Door mijn jarenlange fitness achtergrond ben ik geïnteresseerd in voeding/beweging en met name wat voor invloed dit heeft op je lichaam. Uit eigen ervaring weet ik dat je gezondheid er met sprongen op voorruit gaat als je bewuster gaat eten. Mijn passie is dan ook om andere mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en dit vooral te behouden.

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als voedingscoach van PowerSlim help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Mijn klanten waarderen hierbij mijn enthousiasme en mijn onvoorwaardelijke support.

Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, gratis begeleiden en adviseren zolang je nodig vindt.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

WIL JIJ OOK MET MIJ AAN DE SLAG?
KLIK DAN HIER EN VUL HET CONTACTFORMULIER IN. 

Afvallen samen met je coach