Succesverhalen

Ook hier kan ook jouw succesverhaal staan!
Bij het eerste consult wordt er een foto van je gemaakt en als je op streefgewicht bent weer.  Verschillen zijn vaak heel groot.
Een mooie voorbeeld van een succesverhaal is die van Joke:

"Na jarenlang te zwaar te zijn geweest, moest er van mijzelf echt wat gebeuren. Ik woog in juni 2018 bijna 100 kg en had maat 48. Ik was al langer geïnteresseerd in koolhydraatarm eten. Ik bestelde een paar boeken via internet hoe ik daarmee kon starten en werd lid van een paar facebookgroepen over dit onderwerp. En het ging goed; ik viel per week een kg af. Toch kende ik mezelf en was bang dat ik het niet zou volhouden, omdat alleen maar eieren en sla als lunch ook tegen gaat staan."

"Heel toevallig kwam ik op de site van Powerslim terecht toen ik online naar kha recepten zocht. Ik had er nog nooit van gehoord, maar kwam er achter dat er zelfs een coach in mijn eigen woonplaats Ermelo zat. Het leek me wel wat, omdat ik dan begeleiding zou hebben en het daardoor beter vol te houden is en dat ik producten zou kunnen kopen, waardoor ik niet alles zelf hoefde te bedenken.

Zo kwam ik in september 2018 bij Nancy terecht. Ik ging 1x per week heen en kocht broodjes, crackers, muesli, sauzen e.d. Voor mij was het echt een stok achter de deur, omdat ik natuurlijk resultaat wilde zien. De producten zijn vooral makkelijk en erg lekker. 
Ik werk in de zorg en nu kan ik gewoon mijn eigen broodje eten tijdens de lunch en ook een koek eten als mijn cliënten ook wat bij de koffie hebben. Mijn eigen doel was onder de 70 kg te komen. Bij Nancy was ik natuurlijk zwaarder dan thuis, dus werd mijn doel om ook daar onder de 70 te komen. 
We zijn inmiddels een jaar verder en ik zit zelfs onder de 69 kg.

Als ik uitga van mijn gewicht thuis, ben ik 30 kg afgevallen en ik heb nu maat 38/40. Ik had dit echt nooit kunnen denken. Ik voel me een ander mens en zie er ook zo uit. Ik ben fit, gelukkig en heel erg trots op mezelf omdat het me gelukt is. Maar ik weet zeker dat ik het niet volgehouden had zonder de steun van Nancy en de lekkere producten van Powerslim."

Afvallen samen met je coach