Coach Claudia

Claudia van Strien, PS. food & lifestyle coach

OVER MIJ
Mijn naam is Claudia van Strien, PS. Food & lifestyle coach bij Go for Fit.

Ruim vier jaar geleden maakte ik kennis met een hele fijne en betrokken P.S. food & lifestyle coach. Op dat moment schommelde ik enorm met mijn gewicht en was ik niet alleen op zoek naar een manier om gewicht te verliezen, maar ook naar een gezonde levensstijl om in balans te blijven.

Door de combinatie van de coaching en de aangeboden producten, ben ik tot op de dag van vandaag tevreden met mijn gewicht en zit ik letterlijk én figuurlijk beter in mijn vel. 

Door mijn eigen positieve ervaring met het PS. Food & Lifestyle programma, merkte ik dat ik een groeiende behoefte kreeg om anderen te kunnen ondersteunen en begeleiden in hun weg naar een gezonde levensstijl. Sinds oktober 2021 ben ik gecertificeerd P.S. food & lifestyle coach en deel ik graag mijn passie, ervaring en kennis met jullie. 

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

WIL JIJ OOK MET MIJ AAN DE SLAG?
KLIK DAN HIER EN VUL HET CONTACTFORMULIER IN. 

Afvallen samen met je coach