BIKINISTRESS?

De vakantie komt in zicht. We gaan weer vakanties boeken. De lente- en zomerkleding komt tevoorschijn. En wat blijkt nu… de zomerkleding zit minder lekker.
Vrouwen krijgen bikinistress. Waarom we niet eerder beginnen, heeft met motivatie te maken. Hoe dichterbij de vakantie komt, hoe groter de motivatie. Zeker als je zomerkleren gaat aantrekken, krijgen je last van pijn, als je je onzeker voelt of kleren zitten niet lekker. Zolang je geen last hebt van die kilo’s, begin je niet. Je moet er last van krijgen, geestelijk of lichamelijk.”

IS HET VOOR JOUW TIJD OM ER IETS AAN TE DOEN?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met het programma van PS. Food&Lifestyle voel jij je binnenkort weer lekker in je vel en zitten je kleren ook weer fijn.

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

Samen gaan we aan de slag zodat jij je fitter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl.
Het PS. programma volg je onder persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Nancy en Claudia, jouw PS. food & lifestyle coach

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, rauwkost, vlees/vis/vegetarisch.

De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leren we je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geven handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s 
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten 
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl 
Starterspakket

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Afvallen samen met je coach