Clean 9

Clean 9 – Detox – VERLIES 3 TOT 6 KILO IN 9 DAGEN!

Leg de basis met Clean 9

Met het negendaagse programma Clean 9 leg je de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in. Clean9 helpt je in het opstartproces zodat het makkelijker wordt je doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven.

Inhoud Clean 9 pakket

  • Forever Aloe Vera Gel™ – 2 x 1 Liter
  • Forever Lite Ultra™ – 15 Maaltijden (Vanilla of Chocolate)
  • Forever Shaker
  • Forever Fiber™ – 9 Sticks
  • Forever Therm™ – 18 Tabletten
  • Forever Garcinia Plus™ – 54 Softgels
  • Meetlint C9 Brochure

Te bestellen in Vanilla of Chocolate.

De juiste begeleiding

In de brochure staan het voedingsplan, het bewegingsplan en lekkere recepten. Ook vind je in de brochure advies en handige tips om het F.I.T. programma met succes te doorlopen. Sta je onder behandeling van een arts voor een reeds bij jou bekende gezondheidsklacht, overleg dan met je arts of het raadzaam is met dit programma te starten.

Het resultaat

Na 9 dagen eet je gezonder, ben je een stuk lichter en beweeg je meer. Je voelt je fitter en vitaler. Ook heb je veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Nu is het moment om door te pakken.

Kosten: € 125,00

AANBIEDING

Wil je starten maar wil je ook een stukje begeleiding? Dan kan nu!
Vul hieronder het contactformulier in en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak. In deze afspraak gaan we wegen en meten en leg ik je het programma uit en geef ik je tips.
Jij gaat van start en bij vragen kan je me altijd appen of bellen.
Na 9 dagen zie ik je weer terug en gaan we weer wegen en meten.

Nu voor: € 135,00

Ook voor alleen het bestellen van de kuur kan je onderstaand formulier invullen. We maken dan even een afspraak wanneer je het kan komen halen.

 

Afvallen samen met je coach