Clean9 ervaring

Om natuurlijk zelf te ervaren wat ik verkoop heb ik het Clean9 programma gevolgd. Dit samen met vriendin Jolande om ook haar ervaring met jullie te delen.
We hebben eerst samen gewogen en zijn heel benieuwd of we na
9 dagen positieve resultaat zullen hebben.
Lees hieronder onze ervaring.

Dag 1

Nancy: De eerste 2 dagen zijn hetzelfde, eigenlijk zijn dit de ‘zwaarste’ dagen. Je start met 2 pillen, wacht een half uur en moet dan Aloe Vera Gel drinken. Ik vond dit vreselijk vies en krijg het alleen maar weg met m’n neus dicht. Daarna nog een pil met heel veel water om de vieze smaak uit m’n te krijgen.
Rond 10 uur is het tijd voor een snack, haha… ze noemen dit een snack maar is een vezeldrankje. Dit vond ik prima weg te krijgen en je krijgt er weer een verzadigd gevoel van.
In het boekje staan ook veel suggesties wat je wel mag eten, ook de eerste 2 dagen. Dus als je komkommer wilt of een appeltje is dat prima. Ik heb dit niet gedaan, pas in de middag.
Lunch is precies hetzelfde als het ontbijt (pillen en gel) alleen mag je daarna nog een shake. Een vanilleshake welke ik erg lekker vind 🙂
Tegen 3 uur kreeg ik trek en heb ik een appeltje opgepeuzeld.
Het avondeten is weer precies hetzelfde als ontbijt en lunch (pillen en gel) en deze mag je ook aanvullen met de producten uit de suggestielijst.
Ik had een half uitje met champignons en veel snijbonen geroerbakt, lekker kruiden, sla er bij en ik had best een flinke maaltijd.
Tegen een uur of 10 kreeg ik trek en heb ik 6 kleine worteltjes opgeknabbeld.
Voor het slapen gaan nog 1x de Aloe Vera Gel en dag 1 zat erop. Ging eigenlijk heel goed.
Gelukkig morgen nog maar 1 dag dat je 4x Aloe Vera Gel moet drinken, daarna maar 1x per dag.

Jolanda:

Dag 2

Nancy: Eigenlijk precies dezelfde dag gehad als gisteren alleen heb ik tussen  de middag een aardbeien milkshake gemaakt door eerst 6 aardbeien met 300 ml water in de blender te shaken en daarna de poeder erdoor en nog zeker wel een minuut lang in de blender. Dit is echt heeeeeerlijk! ’s Avonds had ik hetzelfde eten als gisteravond omdat ik nog over had.
Verder heb ik nog gesport, spinning, en dacht dat dat wel zwaar zou gaan, dit viel gelukkig mee. Had nog redelijk wat energie.
Ik vond deze dag ook prima gaan. Alleen denk ik wel de hele dag aan lekkere dingen, echt trek heb ik niet.

Jolande:

Dag 3

Nancy: Nu gelukkig alleen nog in de ochtend de Aloe Vera Gel. Zonder m’n neus dicht krijg ik het niet weg, maar goed… hoort nu eenmaal bij het programma.
Ook mag je vanaf dag 3 ’s ochtends een shake nemen, dus de ochtend kom je nu ook veel beter door. Ik eet de hele dag komkommer als snack en 1 appeltje tussendoor.
’s Avonds houd ik mijn maaltijd onder de 600 calorieën en er staan ook goede en makkelijke voorbeeldmenu’s in het boekje dus daar hoef je ook niet over na te denken.
Ik merk nu wel vandaag dat ik iets minder energie heb en wat licht in m’n hoofd.

Jolande:

Dag 4 t/m 9

Deze dagen verliepen heel makkelijk. Eigenlijk is het programma heel makkelijk te volgen omdat het precies in je boekje staat wat je moet innemen/eten.
Ik ga me elke dag beter voelen. Had trouwens op dag 4 wel een dip en heel veel trek, maar niet aan toegeven. Ook was ik niet wezen sporten ’s avonds omdat ik geen zin had. Nou, dit komt niet vaak voor. De dag erop, dag 5, was dit gevoel weer weg.

Jolande:

Weegmoment

Nancy: En nu natuurlijk het spannendste moment, wegen…!
Ik ben in afgelopen 9 dagen … kilo kwijt!
Ik voel me ook super, ben heel fit en voel me schoon van binnen. Nu ga ik weer langzaam opbouwen. Ik heb nog shake over die ik eerst nog even neem in de ochtend en begin eerst met een lichte lunch. Uiteindelijk ga ik natuurlijk weer naar mijn eigen eetpatroon, maar die was toch al goed dus veel aankomen zal ik niet. Ik hoefde de kilo’s niet echt kwijt maar is natuurlijk wel weer leuk, het werkt dus echt!

Jolande:

Ook Clean9 proberen?

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het Clean9 programma?
Misschien wil je voor de vakantie nog even een paar kilootjes kwijt?
Lees hier voor meer informatie of neem contact met mij op via het contactformulier.

Afvallen samen met je coach