Fit Challenge

Samen bewegen en tegelijk aan je gewicht werken, de beste combinatie! En… de gezelligste!

Op 14 april 2020 starten we met een FIT challenge van 8 weken van Go for Fit in samenwerking met Me Mover Veluwe.

Voor wie is deze challenge geschikt?
– Ben je te zwaar en gemotiveerd om af te vallen?
– Weeg je niet meer dan 100 kilo, ben je ouder dan 18 jaar?
– Ben je in een redelijke conditie, gezond en houd je van buitensporten?
Dan past deze challenge heel goed bij je. 
(Hoef je niet af te vallen maar wil je wel aan je conditie werken dan kan je aansluiten bij een van de Me Mover groepen op maandag- en/of woensdagavond. Wil je meer informatie hierover vul dat in op het formulier hieronder.)

Wat houdt de challenge in?
Je gaat in een kleine groep van totaal 8 mensen gezamenlijk deze challenge aan. 
Door middel van afvallen en bewegen te combineren gaan we gezamenlijk de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Dit onder professionele begeleiding in zowel het afvallen (voedingscoach) als bewegen. 
Tijdens de groepsconsulten, die elke week plaats zal vinden, gaan we wegen/meten en is er een uur de tijd om met elkaar te kletsen, vragen te stellen, ervaringen te delen, etc. Dit onder het genot van een kop koffie / thee /water.

Na dat uur gaan we een uur bewegen op de Me Mover. De Me Mover is een leuke, inspirerende outdoor-training die fietsen, hardlopen, steps en crosstrainer combineert in één. De Me-Mover biedt een full-body work-out in de buitenlucht: goed voor gezondheid, conditie en levensgeluk. Of je nu met een grote glimlach extreem veel calorieën wilt verbranden óf zonder je gewrichten te overbelasten je conditie tot z’n maximum op wilt bouwen, de Me-Mover is je beste en leukste hulpmiddel. Kijk voor meer informatie op: www.me-moverveluwe.nl

Hoe ziet het programma eruit?
Na aanmelding wordt er een vragenlijst toegestuurd welke weer volledig ingevuld teruggestuurd dient te worden. Na ontvangst van de antwoorden maken we een eerste afspraak. Dit is een 1 op 1 kennismakingsgesprek van ongeveer een uur waarin tevens wordt gewogen en gemeten en we een stukje op de Me Mover gaan proberen. Tevens wordt de vragenlijst doorgenomen (anamnese), je voedingsdagboek bekeken en n.a.v. hiervan wordt er een stappen-/voedingsplan gemaakt. Het voedingsplan zal zijn op basis van gezonde voeding uit de supermarkt, dus niet met maaltijdvervangers.

Daarna volgen er 8 gezamenlijke momenten op dinsdagochtend (vanaf 14 april 2020) tussen 09.00 en 11.00 uur waar we vanaf 09.00 uur eerst (om en om) gaan wegen en er een uur de tijd is om vragen te stellen, met elkaar te kletsen, ervaringen delen, etc. onder het genot van een kop koffie / thee / water.

Tussendoor zal er nog een 1 op 1 moment plaatsvinden om te evalueren hoe het gaat en ook aan het einde van het afvaltraject is er een 1 op 1 moment.

Wat kost deze challenge?
De challenge kost in totaal € 250,00. Hierin zitten totaal 10 weegmomenten (waarvan twee 1 op 1 consulten van een half uur), 8x een uur Me-Moveren en 8x een uur een gezamenlijke bijeenkomst. Betaling dient bij het eerste consult plaats te vinden en mag eventueel in 2 termijnen.

Ik wil me graag aanmelden! Hoe doe ik dat?
Aanmelden of informatie opvragen kan via onderstaand formulier.
Je ontvangt na aanmelding een vragenlijst via de mail en na terugsturen van deze vragenlijst gaan we een eerste afspraak maken voor kennismaking/wegen/meten/Me Mover testen.

Er is maar beperkt plek dus meldt je snel aan! VOL=VOL!
Aanmelden kan tot 1 april 2020.

(vereist)

Afvallen samen met je coach